Over mij


Even voorstellen

Mijn naam is Iman.
Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van nagels, wimpers, gelaat, huidverbetering, huidverjonging, acne, haar extension, haar incl. knippen en kleuren, wenkbrauwen stijlen en modelleren.

Hoe mijn avontuur begon

Ik kwam voor het eerst in aanraking met de Beautybranche, toen ik in 2011 een cursus volgde bij een nagelstyliste in de buurt. Ik volgde via You tube al een tijdje de oprichter van Young Nails, en door hem raakte ik geïnspireerd op het gebied van Nail art.

Toen ik begon met de opleiding ben ik begonnen met sjablonen, dit is een van de moeilijkste methodes op het gebied van nagelstyliste. Uiteindelijk is het zetten van nagels met behulp van sjablonen ook mijn specialiteit geworden.

Na 5 jaar oefenen op mijn eigen handen, de oefen hand en op vriendinnen die model wilden zijn, kon ik mijzelf met trots benoemen tot volwaardig nagelstylist. Mijn hobby groeide tot mijn beroep, en tot op de dag van vandaag geniet ik er nog steeds van om een klant blij te maken met een mooie set nagels.

Officiële start

In 2016 besloot ik dat ik meer wilde leren op het gebied binnen de beautybranche, mijn nagel studio liep goed, ik had inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd en ik wilde graag uitbreiden. Ook wilde ik meer aan kunnen bieden op het gebied van beauty en verzorging, en ik begon met een opleiding wimper extensions en wimper lifting.

In oktober 2017, was het dan zover, en kon ik beginnen als nagel en wimper stylist. In 2018 ben ik een samenwerking aangegaan als nagelstylist met een beauty salon in Haaksbergen, Skinbar and beauty. Tijdens deze periode kwam ik in aanraking met huidverzorging en de eigenaar van de salon heeft mij veel geleerd betreft huidverzorging en product advies. In deze periode heb ik erg veel geleerd, en ik behaalde mijn certificaten om de behandelingen te kunnen doen voor Dermalogica, Dermapen, Sure Medical en Oxygenoe. Tijdens deze leerweg kreeg ik ook het kappersvak onder de knie, en leerde ik model knippen, haar extensions zetten, wenkbrauwen stylen en henna brows zetten.

Mijn motto in het leven

Leef alsof je morgen zal sterven; Leer alsof je voor eeuwig zal leven”.

~ Mahatma Ghandi ~

Ik probeer me zelf altijd te ontwikkelen, zodat ik goede behandelingen kan geven. In de beauty branche raakt een mens nooit uitgeleerd, en dat maakt het zo leuk!

Het heden

Momenteel ben ik trotse eigenaar van mijn eigen salon aan huis. Er zijn twee aparte ruimtes ingericht, een voor de gelaatsbehandelingen en de andere ruimte voor de nagels- en kappersbehandelingen. En kan ik mezelf oprecht een duizendpoot noemen binnen de Beautybranche.