Kom meer te weten

over mij

extended beauty

In de beautybranche raak je nooit uitgeleerd, en dat maakt het zo leuk!

Ik ontwikkel mijzelf continu, zodat ik de beste behandelingen kan geven volgens de nieuwste inzichten. In de beautybranche raak je nooit uitgeleerd, en dat maakt het zo leuk!
Iman
Eigenaresse Extended Beauty

Mijn naam is Iman. Ik ben de trotse eigenaresse van mijn eigen beautysalon in Hengelo. Ik kan mezelf oprecht een duizendpoot noemen binnen de beautybranche.  

In 2011 startte ik de opleiding voor nagelstyliste waarna ik mij specialiseerde in het zetten van nagels met behulp van sjablonen. Mijn hobby groeide uit tot mijn beroep en ik geniet er nog elke dag van om mijn klanten blij te maken met een mooie set nagels.  
In 2016 wilde ik mij verder ontwikkelen en wilde ik meer aan kunnen bieden op het gebied van beauty en verzorging. Ik heb de opleiding voor wimperextensions en wimperlifting gevolgd en in oktober 2017 kon ik starten als nagel- en wimperstylist.

In 2018 ben ik een samenwerking aangegaan als nagelstylist bij een beautysalon. Tijdens deze periode leerde ik alles over huidverzorging en het geven van productadvies. Ik behaalde mijn certificaten om gezichtsbehandelingen te kunnen doen voor Dermalogica, Dermapen, Sure Medical en OxyGeneo. In deze periode kreeg ik ook het kappersvak onder de knie, en leerde ik knippen, kleuren, hairextensions zetten, wenkbrauwen stylen en henna brows aanbrengen. 

Ik ontwikkel mijzelf continu, zodat ik de beste behandelingen kan geven volgens de nieuwste inzichten. In de beautybranche raak je nooit uitgeleerd, en dat maakt het zo leuk!  
 

Persoonlijk Advies

Individueel afgestemd advies voor een persoonlijke schoonheidsroutine.

Professioneel

Professionele expertise voor een vlekkeloze schoonheidservaring op maat.

Kennis & Ervaring

Jarenlange kennis en ervaring gecombineerd voor deskundige schoonheidsresultaat.

Aanbod

Ontdek luxe en gemak met al jouw favoriete schoonheidsbehandelingen onder één dak.

Dermalogica

#1 skincare