Wimperextensions

Veel van mijn klanten hoor ik vaak zeggen, ‘Indien eenmaal begonnen met wimperextensions, dan wil je nooit meer wat anders’.

Wimper extensions kennen namelijk vele voordelen:

Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een prachtige oogopslag.

Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee

Gewichtloos

Niet schadelijk voor eigen wimpers

Zeer geschikt voor lens- en brildragers

Geen uitlopende mascara bij zwemmen, regen of transpiratie

Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig

Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder je zorgen te maken over je wimpers -Zowel onderwimpers als bovenwimpers mogelijk

Bepaal zelf de lengte en krul

Blijft 6-8 weken zitten ( advies is om elke 3 weken bij te vullen)

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

Bij binnenkomst wordt samen met u de lengte en krul van de extensions bepaald, om dit goed te kunnen bepalen kijk ik altijd naar de vorm van uw ogen en uw gezicht. Ik vraag wel om geen oog make-up te dragen, mocht u wel oog-make up dragen dan zal deze verwijderd worden. Indien gekozen is voor extensions op de bovenste wimpers, zullen de onderwimpers voorzichtig afgeplakt worden om verwarring te voorkomen. Dit gebeurt met speciale hypo- allergene tape, speciaal ontwikkeld voor deze behandeling. De behandeling is volledig pijnloos.

Een oog heeft ongeveer 90 wimperhaartjes. De extensions worden stuk voor stuk aan de eigen wimpers bevestigd. Aan bijna alle haartjes wordt een extension bevestigd. De extensions beginnen met een vollere aanzet die geleidelijk dunner wordt, net als bij de natuurlijke wimperhaar. Ik werk met een speciale ‘bonderlijm’ (zonder formaldehyde). Deze blijft zacht en flexibel waardoor er geen schade toegebracht wordt aan de eigen wimpers.


Tips voor een mooi blijvend resultaat

Iedereen wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van mooie wimperextensions, daarom deel ik graag de volgende tips voor het verzorgen van de wimperextensions:

Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Zo krijgt de lijm de tijd om volledig te hechten.

Gebruik alleen mascara op waterbasis indien gewenst. Zorg ervoor dat de mascara niet op de aanhechting van de wimper aan wordt gebracht, maar alleen aan de uiteinden. Ik biedt mascara aan geschikt voor wimperextensions, beschikbaar in mijn salon.

Gebruik make-up remover op waterbasis. Make-up remover waar olie in zit weekt de wimperextensions los.

Bij het reinigen van de ogen, strijk je voorzichtig met een borsteltje in de lengterichting van je wimpers. Zorg ervoor dat de make-up remover op olie vrije basis is.

Vermijd direct stromend water op de wimperextensions.

Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen. Wrijf niet met een handdoek of watjes over de ogen. Hierdoor blijven er pluisjes kleven aan de wimpers.

Kam de wimperextensions dagelijks voorzichtig met een mascara brush zonder mascara. Breng ze waar nodig in model. Indien gewenst kan ook mascara op waterbasis aangebracht worden aan de puntjes.

Probeer niet op de wimperextensions te slapen. Ben je bang dat dit toch gebeurd? Kijk voor een satijnen kussensloop. Een satijnen kussensloop zorgt ervoor dat je wimperextensions niet gaan vouwen als je slaapt.

Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te gebruiken.

Wrijf niet overmatig in de ogen en pluk niet aan de wimpers. De natuurlijke wimpers kunnen daardoor voortijdig uitvallen waardoor de haarschachten beschadigen. Dat kan blijvende schade veroorzaken aan de natuurlijke wimpers.

Wimper lifting

Voor wimper lifting werk ik uitsluitend met de producten van Mrs Lashlift.

Met mrs. Lashlift behandeling word de natuurlijke wimpers gelift. Tijdens de behandeling worden de wimpers omhoog geplaatst op een siliconen pad. Vervolgens wordt er een tweetal vloeistoffen aangebracht op de eigen wimpers waardoor deze gelift zullen blijven. aanvullend wordt de behandeling afgesloten met de 3D Gold filler en keratine welke zorgen voor dikkere. Langere en uiterst gezonde wimpers. Het gebruik van een wimper krultang wordt met deze behandeling overbodig.

Voordelen van lash volume lift:

Blijft tot wel 6 weken zichtbaar

Is onmiddellijk na de behandeling zichtbaar

Geen wimper krultang meer nodig

Geen verder onderhoud nodig

De Lash Volume lift is niet schadelijk voor de eigen wimpers

Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

De producten van mrs. Lashlift zijn ontwikkelt met de meeste veilige en hoogwaardige ingrediënten.