Nagels

Verzorgde handen, wie wil dat nou niet? En daar horen natuurlijk ook een paar mooie nagels bij. Al jaren heb ik ervaring met het zetten van nagels, bij mij kun je terecht voor Acrylnagels, Gellak/ Shellac of een herstel behandeling.

Acrylnagels

Acryl is het meest gebruikte product voor het verlengen en verstevigen van natuurlijke nagels. Het product kenmerkt zich door zijn hardheid en

duurzaamheid. Het is ideaal voor handen die tegen een stootjes moeten kunnen. De nagels worden opgebouwd uit twee producten, een liquid vloeistof en een acrylpoeder. Met acryl kan men mooie en dunne nagels maken met optimale stevigheid die voor ongeveer 4 weken mee gaan. Soms gaan Acryl nagels langer mee als er voorzichtig mee omgegaan wordt, het advies is om na 3 weken en refill behandeling in te plannen.

In mijn salon werk ik uitsluitend met sjablonen. Met een sjabloon kan er altijd een mooie nieuwe nagel gevormd worden, hoe kort of ongelijkmatig de natuurlijke nagel ook is. Doordat het sjabloon stevig onder de natuurlijke nagelrand geplaatst wordt, maakt de staat van de natuurlijke nagel veel minder uit. Vooral met probleemnagels of gebroken nagels is een sjabloon dus ideaal omdat het de nagel krachtig en sterk maakt, met als resultaat een mooie nagel.


Gellak / Shellac

Gellak of Shellac een goed en mooi alternatief voor kunstnagels. Gewone nagellak blijft gemiddeld 2 tot 3 dagen mooi op uw nagels, maar vaak bladert het na deze periode af. Het grote voordeel is dat uw eigen nagels veel harder zijn, door het laagje wat op uw eigen nagel aangebracht wordt, en blijven uw nagels sterk en mooi. Gemiddeld blijft Gellac/Shellac ongeveer 2 tot 3 weken zitten, afhankelijk van hoe snel uw eigen nagels groeien. Daarnaast is de lak in veel verschillende kleuren mogelijk, en speel ik in op de trendkleuren van elk seizoen.

Tips voor het verzorgen van Acryl /Gel/Shellac nagels

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw nieuwe set nagels, deel ik graag onderstaande tips met u.

Breng minimaal 2x daags een verzorgende nagelriem olie en geschikte hand crème aan rondom en op de nagels. Zo blijven de nagelriemen soepel en voorkomt het harde nagelriemen en velletjes en zorgt tevens voor gezonde sterke nagels. Deze zijn beide verkrijgbaar in mijn salon.

Gebruik kunstnagels niet als gereedschap, ze kunnen echt wel kapot.

Gebruik bij schoonmaak werkzaamheden altijd handschoenen, kunstnagels zijn niet bestand tegen agressieve oplosmiddelen (o.a. aceton) en huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Als u de nagels veelvuldig stoot is dit een teken dat de nagels te lang zijn en dat de nagels korter gevijld moeten worden.

Ga de kunstnagel niet zelf vijlen, maar neem altijd contact op met de salon.

Bij loslaten, breuk of andere problemen, knip de kunstnagels nooit zelf! De nagels kunnen dan gaan splijten, knappen of breken (dit doet vreselijk veel pijn) neem altijd contact op met de salon om de nagels te laten repareren.

Verwijder nooit zelf de kunstnagel op welke manier dan ook, dit kan namelijk ernstige schade opleveren aan uw eigen nagelplaat. Laat dit door de professional in de salon doen.

Garantie en begeleiding bij stoppen alleen als dit onder begeleiding van onze professionele stylisten gebeurt.

En dan als laatste, plak nooit een verloren nagel terug met seconden lijm, deze lijm is niet geschikt voor nagels, en erg onhygiënisch voor uw eigen nagels.


Herstel behandelingen
De herstel behandeling binnen mijn salon worden uitgevoerd met het bekende IBX systeem. IBX is een behandeling wat de natuurlijke nagel herstelt, beschermt en verstevigd. Deze IBX behandeling dringt door tot diep in de nagel, hierdoor wordt de nagel zelf versterkt. De behandeling geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

De afkorting IBX staat voor IceBerg, de X staat voor onze tien vingers en tenen.


Waarom kiezen voor IBX?

Deze behandeling is geschikt indien u streeft naar mooie, gezonde natuurlijke nagels. Zelfs als u van nature geen sterke nagels heeft, herstelt, verstevigt en beschermt IBX de natuurlijke nagel.

Veel mensen hebben nagel problemen, door deze behandeling te gebruiken in combinatie met Dadi’Oil, kunt u deze problemen voorkomen en zelfs oplossen. Gespleten nagels worden weer een geheel en gescheurde of afgebrokkelde nagels worden weer sterk en gezond. Alle producten die ik gebruik zijn kleurloos en onzichtbaar.


Hoe vaak is een IBX behandeling nodig?

De behandeling wordt in eerste instantie in een wekelijkse kuur herhaald. Daarna volgt een onderhoudskuur, afhankelijk van de status van de nagels om de 1 tot 3 weken. Bij de eerste behandeling wordt de IBX dubbel gezet en ontvangt u een gratis flesje Dadi’Oil van 3,75 ml. Het gebruik van Dadi’Oil zorgt ervoor dat de nagels goed kunnen

herstellen.