Huid

Bij Extended beauty is er ook ruimte voor een waardevol wellness moment. Naast het behandelen van uw gelaat vind ik het ook belangrijk dat u zich volledig ontspant en u zich in een oase van rust waant.

Voor de gelaatsbehandelingen werk ik met 3 product lijnen Dermalogica, Casmara en Sure medical serum, dit zijn lijnen welke al lang meegaan binnen de beauty branche en een verbluft resultaat laten zien wat betref huidverzorging, veroudering en huidverbetering.

Dermalogica

Dermalogica is opgericht in 1986 en staat sindsdien garant voor een uitstekende en professionele service binnen de skincare branche. De focus ligt op de gezondheid van de huid in plaats van op beauty.

Wie bewust leeft kiest voor Dermalogica
Dermalogica richt zich volledig op een gezonde huid. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, S.D. alcohol, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Ondanks dat deze ingrediënten slecht zijn voor de huid worden ze op grote schaal toegepast door vele cosmeticafabrikanten. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.

Behandeling

De behandeling en het productadvies worden op maat gemaakt aan de hand van uw huidconditie. Deze wordt bepaald door een Face Mapping huidanalyse.

ProSkin
De ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of u nou jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid maak ik een ProSkin behandeling op maat.

Heeft u last van huidveroudering, acne, pigmentatie, een gevoelige huid (allergie, eczeem, couperose, rosacea), een droge huid of juist een hoge talgproductie? In de behandelingen kan ik deze problemen zonegericht en doeltreffend aanpakken.

ProSkin Expert Active
Bent u op zoek naar huidverbetering op het hoogste niveau? In de ProSkin Expert Active behandelingen worden de meest krachtige ingrediënten uit de BioSurface Peel en IonActive lijn ingezet.

Een gereinigde huid is de beste basis voor een ProSkin Expert Active en Pro Power Peel. Omdat er in deze behandelingen geen extracties gedaan kunnen worden adviseer ik om te starten met een ProSkin60 of 30.

Pro Power Peel
Dermalogica’s meest krachtige peeling. In deze geavanceerde behandeling werk ik o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie (melasma). Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Face Mapping huidanalyse
Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huid-conditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht grondig te inspecteren. Loop binnen voor een Face Mapping of maak een afspraak.

FaceFit
FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie).

Casmara

Het Spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt al vele jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging. De unieke alginaatmaskers vormen de kern van het assortiment, maar ook bijzondere behandelingen, ampullen en de speciale AddictiO2- in combinatie.

Een belangrijk voordeel is dat Casmara oplossingen biedt voor ieder huidtype. Van anti-aging tot aan een droge huid, van acne tot een door zon beschadigde huid. U kunt dus eenvoudig een doelgerichte behandeling krijgen of masker vinden die voor uw huidtype geschikt is. Deze behandeling word vaak toegepast voor een extra Wellness en rust moment. Bij Extended Beauty wordt Casmara ook soms toegepast wanneer u een huidverbeterings (denk aan dermapen) behandeling krijg. Er wordt een masker gebruikt met kalmerende ingrediënten na de behandeling, voor een optimale huidverbetering.

Sure medical microneedling

Microneedling is een effectieve behandelmethode om de huid in de diepte te vernieuwen zonder de opperhuid te beschadigen.

Het doel is om gecontroleerde beschadiging onder het huidoppervlak te veroorzaken, het bindweefsel van de onderhuid wordt geprikkeld en hierdoor wordt de huid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe cellen en de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen zorgen ervoor dat de huid zich zelf repareert. Als reactie op deze behandeling wordt de huid dikker en steviger waardoor uiteindelijk littekens, rimpels en andere huidaandoeningen verminderen.

Resultaat

De huid krijgt een intensieve boost en een directe opfrissing. Het eindresultaat is niet direct zichtbaar omdat de huid tijd nodig heeft om collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan een aantal weken tot aantal maanden duren en vraagt vaak meerdere behandelingen. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld vier tot zes behandelingen aangeraden. Het benodigde aantal behandeling is afhankelijk van leeftijd, huidconditie en de behandelindicatie

Solutions

De geavanceerde Dermica Solutions, met hoge concentratie aan actieve werkstoffen, verhogen de effectiviteit van de behandeling voor verbeteren en snellere resultaat

Er zijn verschillende Solutions zoals HA repair, AcneZon, FirmZon, HairZon, LiftingZon, RevitalZon,