Haar

U kunt een mooie huid, nagels, wimpers, nette kleding en make-up hebben, maar als uw haar niet goed zit betreft kleur of model, dan is uw look niet compleet.

De liefde voor mooi haar begon al toen ik jong was, het begon met het oefenen op poppen of op de haren van mijn vriendinnen. Voor mij is mooi haar net zoals een kroon op elke man of vrouw.

Omdat mooi haar niet bij iedereen vanzelfsprekend is, ben ik een cursus tot kapper gaan volgen. Om uw look compleet te maken, biedt ik verschillende behandelingen aan zoals model knippen, kleuren, opsteken en verzorgende behandelingen.

Herstel behandelingen

In mijn salon biedt ik verschillende herstel en verzorgende behandelingen aan voor uw haar, van hoogwaardige kwaliteit. Haar keratine, botox van Homna tokyo en Olaplex treatment zijn revolutionaire behandelingen in de haar industrie. Ieder haar heeft voldoende voeding en verzorging nodig, vergelijkbaar met een plant, indien dit niet gebeurd wordt het slap en gaat het in het ergste geval dood.

Wie wil nou geen mooi glanzend en pluisvrij haar, dat wenst toch iedereen? Met het herhalen van de verzorgende behandelingen krijgt u de juiste bescherming en voeding voor uw haar.

Haar extensions

Heeft u altijd al gedroomd van een mooie bos vol haar? Of probeert u lengte te krijgen in uw haar, maar lukt dit steeds niet? Helaas is niet iedere vrouw hiermee gezegend, maar gelukkig is daar wel een oplossing voor.

Door het zetten van Nano-ring/ tape-in en of wax extension tover ik uw eigen haar om in een mooie, volle en/of lange bos haar.

Omdat ik alleen het allerbeste wil aanbieden, werk ik uitsluitend met 100% echt mensenhaar van Mongolische afkomst. Uit onderzoek blijkt dat dit het beste haar is wat er wereldwijd verkrijgbaar is. Het haar blijft zacht, klitvrij, is herplaatsbaar en gaat gemakkelijk een jaar mee, mits de juiste verzorging wordt toegepast.