.

 
 

Als je je goed voelt, straal je dat ook uit.

Er goed uitzien en je goed voelen begint bij een gezonde huid.
Mijn salon in Hengelo heeft een heerlijke ontspannen ruimte, waar ik de gezichtsbehandelingen verzorg, passend bij jouw huidtype en persoonlijke wensen. Hiervoor werk ik met Face Mapping® huidanalyse. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met de fantastische producten van Dermalogica. De producten van Dermalogica zijn ook te koop. Klik hier om jouw bestelling te plaatsen. (link naar bestelpagina)

ProSkin 30 of 60 minuten
De ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of u nou jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid maak ik een ProSkin behandeling op maat.

Heeft u last van huidveroudering, acne, pigmentatie, een gevoelige huid (allergie, eczeem, couperose, rosacea), een droge huid of juist een hoge talgproductie? In de behandelingen kan ik deze problemen zonegericht en doeltreffend aanpakken.

ProSkin Expert Active
Bent u op zoek naar huidverbetering op het hoogste niveau? In de ProSkin Expert Active behandelingen worden de meest krachtige ingrediënten uit de BioSurface Peel en IonActive lijn ingezet.

Een gereinigde huid is de beste basis voor een ProSkin Expert Active en Pro Power Peel. Omdat er in deze behandelingen geen extracties gedaan kunnen worden adviseer ik om te starten met een ProSkin60 of 30.

Pro Power Peel
De Pro Power Peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.
Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

Wat houdt een Pro Power Peel in?

In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.

Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

FaceFit
Deze behandeling is de snelste route naar een egale huid! Ideaal voor drukke klanten die niet veel tijd hebben, maar wel een snelle boost voor hun huid willen. FaceFit is inclusief een gratis Face Mapping huidanalyse en gepersonaliseerd productadvies.

Super Medical Microneedling

Microneedling is een effectieve behandelmethode om de huid in de diepte te vernieuwen zonder de opperhuid te beschadigen.

Het doel is om gecontroleerde beschadiging onder het huidoppervlak te veroorzaken, het bindweefsel van de onderhuid wordt geprikkeld en hierdoor wordt de huid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe cellen en de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen zorgen ervoor dat de huid zich zelf repareert. Als reactie op deze behandeling wordt de huid dikker en steviger waardoor uiteindelijk littekens, rimpels en andere huidaandoeningen verminderen.

Resultaat

De huid krijgt een intensieve boost en een directe opfrissing. Het eindresultaat is niet direct zichtbaar omdat de huid tijd nodig heeft om collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan een aantal weken tot aantal maanden duren en vraagt vaak meerdere behandelingen. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld vier tot zes behandelingen aangeraden. Het benodigde aantal behandelingen is afhankelijk van leeftijd, huidconditie en de behandelindicatie.

Solutions

De geavanceerde Dermica Solutions, met hoge concentratie aan actieve werkstoffen, verhogen de effectiviteit van de behandeling voor huidverbetering en sneller resultaat.

Er zijn verschillende Solutions zoals HA repair, AcneZon, FirmZon, HairZon, LiftingZon, en RevitalZon.

Button: Neem contact op

Button: Prijslijst